Myretuen

Nutid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Danmarks tredje Bynaturrum og største “myretue” blev i 2017 indviet på Nordre Fælled i Randers,

Bynaturrummet skal få flere børn, unge og voksne ud i naturen ved Nordre Fælled. Myretuen skal gøre det både sjovere og lettere for beboere i byen at være aktive udendørs.

Oplev Nordre Fælled

Det er et bredt partnerskab, der står bag Myretuen og udviklingen af Nordre Fælled. Partnerskabnet består af Bysekretariatet, Randers Produktionshøjskole, Randers Kommune og Naturstyrelsen Kronjylland.

Partnerskabet ønsker, at Nordre Fælled bliver en naturlig del af de boligområder, der ligger lige op ad området. Det er også et ønske, at alle i Randers får øjnene op for de naturoplevelser og friluftsaktiviteter Nordre Fælled byder på.

Myretuen er et symbol på den måde, myrer bor på i et stort fællesskab. Myrerne bruger den omkringliggende natur til at samle både ressourcer og viden til fællesskabet. Og på samme måde er Myretuen tænkt som et samlingssted for alle, der ønsker at bruge naturen til friluftsliv, leg og læring.

Flere nedslag i Tidsrejsen

Gopletrouble

Gopletrouble

Langs Gudenåen er det ikke ualmindeligt at støde på de iberiske skovsnegle a.k.a. dræbersnegle. Men vidste du, at du måske...

Skarvens lorte-lifehack

Skarvens lorte-lifehack

Skarven er en fugl, der skaber debat, men vidste du, at den også er en mester i at hacke sit liv og finde på måder at gøre...

Gudenåen var skrald

Gudenåen var skrald

For ca. 150 år siden var affaldssorteringen her i Randers ikke, hvad den er i dag. Dengang blev naturområder ofte brugt som...