Romalt Bakker

Istid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Romalt Bakker er dels et skovområde og dels gamle grusgrave beliggende i et flot kuperet terræn på de gamle kystskrænter.

Her er anlagt gang- og mountainbike stier. En hyggelig skovsti går mod øst til fine udsigtspunkter i bakkerne. Turen går igennem en rigtig »troldeskov« med blandet vegetation, bl.a. blåbær.

Dele af skoven er i privat eje, men man må gerne gå på stierne.

Se naturartikel om Romalt Bakker

Aktivitetsområdet i Romalt Bakker er etableret i et gammelt grusgravsområde.

Her er der masser af aktiviteter til fri afbenyttelse: En stor aktivitetsbane med forhindringer, shelters, bålplads, BMX-bane og beachvolleybane. 

Først til mølle

Romalt Bakker kan ikke bookes, da det er efter først til mølle princippet, men ved arrangementer hvor deltagerantallet overstiger 50 personer kan man anmelde det på natur@randers.dk.

I området er også et klatretårn, som kan lejes for en beskeden pris.

Flere nedslag i Tidsrejsen

Gopletrouble

Gopletrouble

Langs Gudenåen er det ikke ualmindeligt at støde på de iberiske skovsnegle a.k.a. dræbersnegle. Men vidste du, at du måske...

Skarvens lorte-lifehack

Skarvens lorte-lifehack

Skarven er en fugl, der skaber debat, men vidste du, at den også er en mester i at hacke sit liv og finde på måder at gøre...

Gudenåen var skrald

Gudenåen var skrald

For ca. 150 år siden var affaldssorteringen her i Randers ikke, hvad den er i dag. Dengang blev naturområder ofte brugt som...